BK MLADA BOLESLAV
18. 4. 2024 | Klub

Pozvánka: Vedení mladoboleslavské mládeže se sejde s rodiči hráčů

M l. B o l. – BK Mladá Boleslav z.s. vás tímto zve na setkání vedení a trenérů mladoboleslavských hokejových mládežníků s rodiči hráčů. To se uskuteční ve středu 24. dubna v Loutkovém sále Domu kultury v Mladé Boleslavi, začátek je naplánován na 17 hodin. Schůze se zúčastní člen Výkonného výboru Lukáš Christov, sportovní manažer mládeže Petr Haken a trenéři všech věkových kategorií.

Program setkání

  • Zhodnocení mládežnické sezony 2023/2024
  • Téma spánkové hygieny s kondičním trenérem mládeže Mgr. Jaroslavem Černým
  • Pohled sociálního pracovníka na výchovu hráče v klubu s Adamem Velechovským, studentem fakulty sociálně-ekonomické UJEP
  • Složení realizačních týmů a vize pro sezonu 2024/2025
  • Diskuse

Další články

Aktuality

24.07.2024

Vasiak v U18

Kromě českých borců mají Bruslaři své zástupce i v nominacích jiných národů. Ukrajinskou osmnáctku čekají ve čtvrtek 25. a v pátek 26. července dva zápasy proti Slovensku. V nominaci jsou primárně hráči ročníku 2007, místo se ale našlo také pro útočníka našeho dorostu Sviatoslava Vasiaka, který je narozen až v roce 2008 a bojuje tak proti o rok starším hráčům.

11.07.2024

Vrchol přípravy U18

Reprezentanti kategorie U18 se sejdou na kempu v Říčanech a následně vyrazí do švýcarského Davosu, kde ve dnech 27. a 28. července sehrají dva duely se Švýcarskem. Jedná se o poslední šanci zabojovat o místo na finální soupisce pro Hlinka Gretzky Cup, který se pro hráče ročníku 2007 letos uskuteční na kanadské půdě v Edmontonu. A my máme radost, že trenéra Davida Čermáka bude o svých dovednostech přesvědčovat i jeden zástupce Bruslařského klubu - obránce Rostislav Šilhavý.

10.07.2024

U17 vyrazí do Davosu

Sedmnáctka do nové sezony vstupuje s novým hlavním trenérem. Mladíky ročníku 2008 povede František Ptáček, bývalý extraligový obránce a trenér dorostu pražské Sparty. On a jeho tým se poprvé poznají koncem července v Davosu, kam vyrazí na tři přátelské zápasy s domácími Švýcary. Všichni nominovaní budou bojovat o místo na soupisce pro srpnový turnaj pěti zemí, který se bude konat v Piešťanech. Chybět u toho nebude útočník našeho zlatého dorostu Petr Hanyš.

08.07.2024

U20 míří do Vierumäki

Nejstarší mládežnická reprezentace vstoupí do nové sezóny 2024/2025 jako vůbec první národní výběr naší země. Svěřenci Patrika Augusty se již koncem tohoto týdne sejdou na kempu v Chomutově a začátkem dalšího vyrazí do finského Vierumäki. Ve městě poblíž Lahti dvacítka dvakrát změří síly se Švýcarskem, v plánu jsou rovněž duely proti finským výběrům A a B. V nominaci první akce dvacítky nechybí náš útočník Vojta Hradec, jenž bude bojovat o své místo na soupisce pro prosincovém mistrovství.

29.06.2024

Draft do NHL

V lasvegaské Sphere v sobotu 29. června po svém prvním kole pokračoval každoroční vstupní draft NHL a my máme obrovskou radost, že v rámci něj letos hned dvakrát za jménem hráče zaznělo "from BK Mladá Boleslav". Poprvé se tak stalo v 5. kole, kdy Utah Hockey Team (bývalá organizace Arizona Coyotes) ze 153. pozice ukázal na našeho obránce Aleše Čecha. Boleslavské srdce pak podruhé zaplesalo hned v kole dalším, když na 167. místě zaznělo jméno našeho odchovance Vojtěcha Hradce a znovu to byl Utah. Díky dvojici Bruslařů vstoupl počet draftovaných Čechů na 13, což je nejvyšší počet od draftu v roce 2005.

14.06.2024

Kemp U18 v Kravařích

Obránce juniorského týmu Bruslařů, Rostislav Šilhavý se od neděle 16. června společně s reprezentační osmnáctkou zúčastní přípravného kempu v Kravařích. Ten slouží jako poslední prověrka před mimořádně sledovaným vrcholem sezony - Hlinka Gretzky Cupem. Gratulujeme k nominaci a přejeme hodně štěstí v následném boji o místo na finální soupisce.